Heijmans Vastgoed

Alle nieuwe woningen zijn straks voorzien van het systeem free@home van Busch-Jaeger. Heijmans loopt hiermee voorop met huisbesturing. Slim wonen vergroot je woongenot door meer comfort, gemak, sfeer, energiebesparing en veiligheid te bieden. Dankzij intelligente oplossingen voor elektra, licht, zonwering, verwarming en deurcommunicatie. Je kunt het eenvoudig aansturen via smartphone of tablet – zelfs op afstand – of gewoon met schakelaars.

 

slim wonen basisinstallatie

Dankzij SlimWonen met Busch-free@home is je woning standaard al voorzien van een zeer uitgebreide basisinstallatie. Deze omvat diverse oplossingen voor nog meer comfort, gemak, sfeer, energiebesparing en veiligheid in huis. Welke functies dat precies zijn, lees je hieronder:

 

1. schakelmogelijkheid wandcontactdozen
Met free@home heb je je hele huis onder controle. Zo omvat de basisinstallatie een schakelmogelijkheid voor drie wandcontactdozen in de woonkamer. Alle hierop aangesloten lampen en apparaten kun je eenvoudig op afstand bedienen. 

 

2. Philips hue-led integratie
Hue-led is de nieuwste lichtinnovatie van Philips, waarbij wit en gekleurd led-licht in huis te bedienen en in te stellen zijn op jouw persoonlijke wensen. Dit kan makkelijk bestuurd worden via de Busch- free@home-app. 

 

 

3. alles aan of uit met één functie
Met free@home schakel je met één druk op de knop alle op het systeem aangesloten wandcontactdozen en lichtpunten in huis tegelijkertijd aan of uit. Te bedienen via de centrale schakelaar nabij de entree en via de app op je smartphone of tablet. Dat is niet alleen handig als je het huis verlaat of thuiskomt, maar ook nog eens bijzonder energie-efficiënt. Bovendien beschik je daarmee tevens over een snel te activeren functie voor panieksituaties.

 

4. koppeling met rookmelders. 
Veiligheid staat voorop bij free@home. De verlichting – die deel uitmaakt van de installatie – is gekoppeld met de rookmelders. Zodra deze geactiveerd worden, gaat alle verlichting vanzelf aan. Een wel zo veilig gevoel. 


5. zelf programmeren van schakelklokken. 
Met jouw nieuwe huisbesturingssysteem creëer je tijdschakelingen die je zelf kunt programmeren via de app. Daarmee kun je bijvoorbeeld verlichting op vaste of willekeurige tijden eenvoudig in- en uitschakelen, gedurende een geprogrammeerd tijdsbestek. 

6. verwarming / kamerthermostaat
Met de app van free@home is het mogelijk om met je smart-phone of tablet de verwarming te bedienen. Ook op afstand. Niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens energie-efficiënt. 


7. verlichting schakelen 
Free@home kan optimaal worden benut voor het verlichten van de afzonderlijke vertrekken in huis. Met een druk op de knop schakel je in de betreffende ruimtes automatisch één of meerdere lampen tegelijkertijd. Eventueel uit te breiden met de mogelijkheid tot dimmen. 

Je Busch-free@home-systeem is met schakelaars aan de wand te besturen, maar dankzij de speciale gratis app, ook vanaf mobiele apparatuur. Zo maak je van je smartphone of tablet een afstandsbediening voor het hele huis. Natuurlijk kun je het systeem ook eenvoudig vanaf uw computer bedienen. 

 

uitbreidingsmogelijkheden

Busch-free@home is ook uit te breiden met meerdere comfort-, sfeer- en veiligheidsmodules. Zoals een zonweringsschakelaar, oriëntatieverlichting om ’s nachts de weg in huis te vinden of lichtschakelaars met bewegingssensoren. Voor alle functies en meer informatie hierover kun je terecht op www.busch-jaeger.nl