Heijmans Vastgoed
terug naar nieuwsoverzicht

Verkoop gestart woningen Brinkhof

Donderdagavond 24 november was de start verkoop van Brinkhof. De 20 sfeervolle rijwoningen type Asschat en Linde en de 6 ruime twee-onder-één-kapwoningen Lijsterbes.
Met ruim 200 geïnteresseerden was de opkomst overweldigend!

Kon u helaas niet bij de start verkoop aanwezig zijn of heeft u interesse in een woning? Lees dan snel verder in deze nieuwsbrief voor meer informatie.

Let op bij inschrijving van type Lijsterbes
In de brochure van de twee-onder-één-kapwoningen zijn de bouwnummers helaas gespiegeld getoond. 
De nummering op het buitenaanzicht van de Lijsterbes woningen op de voorkant van de brochure is niet juist. De nummering van de bouwnummers op de plattegrond is wel juist. Als ijkpunt kunt u aanhouden dat de woning met het puntige dak bouwnummer 26 is. De bouwnummers zoals onderstaand getoond zijn juist.

Veelgestelde vragen
Ik was niet op het verkoopevent aanwezig. Maak ik dan wel kans op een woning?
Ook als u verhinderd was op het verkoopevent kunt u zich inschrijven voor de woningen van Brinkhof. Dit gaat via het inschrijfformulier.
Indien u nog geen brochure in uw bezit heeft, kunt u deze ophalen bij Makelaardij de Parel of Herbrink Makelaars. Op de website vind u inmiddels ook meer informatie.

Nog een paar woningen beschikbaar!
De verkoop van de woningen gaat hard. Er zijn nog maar een paar huizen beschikbaar. Heb je interesse? Neem dan contact op met de makelaar.

Hoe weet ik of ik een woning krijg?
Indien u een woning krijgt toegewezen, ontvangt u uiterlijk dinsdag 13 december telefonisch bericht van de makelaar. De makelaar zal daarna een verkoopgesprek met u inplannen.

Aan wie kan ik vragen stellen over de woningen?
Indien u nog vragen heeft over de woningen van Brinkhof dan kunt u contact opnemen met één van de makelaars.