Heijmans Vastgoed
terug naar nieuwsoverzicht

Informatiemarkt over De Rossenberg op donderdag 23 november

Goed nieuws! Binnenkort gaan we in verkoop met de laatste woningen van Hartje Leusden: De Rossenberg. Een prachtig nieuwbouwplan met acht twee-onder-één-kapwoningen en drie vrije kavels. We nodigen je graag uit voor de informatiemarkt op donderdag 23 november. Ook nieuw bij Hartje Leusden is jouw persoonlijke account. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Hartje Leusden? Lees dan snel verder hoe je hier gebruik van kunt maken.

Uitnodiging informatiemarkt op donderdag 23 november

Op de oude locatie van RKBS De Rossenberg komt De Rossenberg. In de prachtige groene buurt van de Rozengaarde voel je je snel thuis. Met winkelcentrum De Biezenkamp op loopafstand heb je alles binnen handbereik. Dit winkelcentrum is van alle gemakken voorzien. Je vindt hier onder andere twee supermarkten, een bakker, een slager, diverse restaurants, een kapper een kinderopvang en basisschool!

Wil je meer weten over De Rossenberg? Kom dan naar de informatiemarkt op donderdag 23 november. Je bent tussen 17.30 tot 19.30 uur van harte welkom in de Marcuskerkaan de Asschatterweg 23 in Leusden. De inloop is vrij. Je kunt dus zelf kiezen hoe laat je langskomt. 
 
Tijdens de avond vertellen we je graag meer over de verkaveling en de inrichting van de openbare ruimte. Daarnaast geven we je een sneak preview van de woningen die er gaan komen. Medewerkers van Heijmans Vastgoed en de gemeente Leusden zijn aanwezig voor een toelichting. Er is uiteraard ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen. 

Wil je ook komen? Meld je dan aan via jouw Hartje Leusden account. Je leest hieronder hoe dit werkt.

Blijf op de hoogte met jouw persoonlijke account

Om je in de toekomst nog beter te kunnen voorzien van de informatie waar jij behoefte aan hebt, zijn wij sinds kort overgestapt op een nieuw systeem waar je jouw persoonlijke account kunt aanmaken. In jouw account kun je gelijk je profiel en je voorkeuren aanpassen. Ook het inschrijven op de woningen verloopt straks via dit systeem.
 
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Hartje Leusden? Dan willen we je vragen je opnieuw aan te melden. Het aanmelden is heel eenvoudig:

Account aanmaken

Stap 1: Maak een account aan door je via deze link aan te melden of via deze directe link: http://hartjeleusden.nl/aanmelden
 
Stap 2: We sturen je direct een e-mail met een link om je account te activeren.
 
Stap 3: Je account is klaar! Je kunt in je account eventueel je gegevens aanpassen of je profiel aanvullen. Ook kan je je profiel updaten en je voorkeuren aanpassen.