Heijmans Vastgoed

Op de plek waar ooit basisschool De Rossenberg stond, komt een gelijknamig nieuwbouwplan met acht prachtige en riante twee-onder-één-kapwoningen en drie vrije kavels.

De Rossenberg is een verborgen pareltje. Verscholen in de bestaande en gewilde wijk Rozenboom woon je hier straks in een rustig buurtje, volop in het groen en toch op loopafstand van twee winkelcentra én talloze andere voorzieningen. Het ontwerp van dit kleinschalige plan sluit naadloos aan op de bestaande omgeving. De architectuur is vriendelijk en stijlvol. De volwassen bomen, speelveldjes en wandelpaden zorgen voor een groen karakter. Kortom: een heerlijke plek om te wonen en een geweldige plek voor kinderen om te spelen.

Riante tweekappers

De 8 tweekappers liggen aan de Rozengaarde. Uniek aan deze woningen is de achtertuin op het zuiden van maar liefst 25 meter diep en minstens 10 meter breed. De woningen zijn erg ruim en hebben een woonoppervlakte van circa 183 tot 190 m2. Iedere woning heeft 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolderverdieping. Je kunt parkeren op eigen terrein, maar voor de deur vind je ook een openbare parkeerzone.

Vrije kavels
De vrije kavels iiggen aan de Rozenhaag. Voor elk kavel is een kavelpaspoort gemaakt. Hierin is een aantal randvoorwaarden vastgelegd die de kwaliteit van de gehele wijk en nieuwbouwontwikkeling bewaken. Momenteel staan alle kavels onder optie.

Schematische weergave van de kavel indeling van de huizen van het project Rossenberg in Hartje Leusden
Te koop (0)

Optie (3)

Verkocht (8)
versie 5 april 2018