Heijmans Vastgoed

Op de plek waar ooit basisschool De Rossenberg stond, komt een gelijknamig nieuwbouwplan met acht prachtige en riante twee-onder-één-kapwoningen en drie vrije kavels.

De Rossenberg is een verborgen pareltje. Verscholen in de bestaande en gewilde wijk Rozenboom woon je hier straks in een rustig buurtje, volop in het groen en toch op loopafstand van twee winkelcentra én talloze andere voorzieningen. Het ontwerp van dit kleinschalige plan sluit naadloos aan op de bestaande omgeving. De architectuur is vriendelijk en stijlvol. De volwassen bomen, speelveldjes en wandelpaden zorgen voor een groen karakter. Kortom: een heerlijke plek om te wonen en een geweldige plek voor kinderen om te spelen.

De woningen zijn tussen 183 en 190 m2 inclusief de inpandige berging en zijn er vanaf circa €610.000,- vrij op naam. De kavels zijn circa 475, 697 en 715m2 en zijn circa €300.000,- tot €450.000,-

Start verkoop

De verkoop start woensdag 28 maart. Je bent tussen 17.30 en 19.00 uur van harte welkom in de Marcuskerk in Leusden. Het verkoopteam van Heijmans  is aanwezig om je te informeren over het plan en de woningen. Ook verstrekken we op dat moment alle verkoopdocumentatie, zoals de brochure, prijslijst, technische omschrijving en optielijst.

Datum: woensdag 28 maart
Tijd: vrije inloop tussen 17.30 en 19.00 uur
Locatie: Marcuskerk,  Asschatterweg 23 in Leusden

Kom je ook? Laat het ons dan hieronder weten via Maartje door je telefoonnummer in te vullen.