Heijmans Vastgoed

De Rossenberg

Op de plek waar ooit basisschool De Rossenberg stond, realiseert Heijmans een prachtig nieuwbouwplan met acht riante twee-onder-een-kapwoningen en drie vrije kavels.

De Rossenberg is een verborgen pareltje. Verscholen in de bestaande en gewilde wijk Rozenboom woon je hier straks in een rustig buurtje, volop in het groen en toch op loopafstand van twee winkelcentra én talloze andere voorzieningen. Het ontwerp van dit kleinschalige plan sluit naadloos aan op de bestaande omgeving. De architectuur is vriendelijk en stijlvol. De volwassen bomen, speelveldjes en wandelpaden zorgen voor een groen karakter. Kortom: een heerlijke plek om te wonen en een geweldige plek voor kinderen om te spelen.

Twee-onder-één-kapwoningen
De acht ruime tweekappers hebben een klassieke uitstraling. Er is gekozen voor een simpele indeling, met rijke details. Denk aan bloemkozijnen, brede vensterbanken en verfraaiing in het metselwerk. De extra diepe tuinen op het zuiden maken deze woningen helemaal af. Door de breedte van de woningen zijn er veel verschillende indelingen mogelijk. Een gezellige woonkeuken of bijvoorbeeld een aparte speel- of werkkamer op de begane grond? Het kan allemaal!

Vrije kavels
Op de vrije kavels is er de mogelijkheid een eigen droomhuis te bouwen, passend binnen de het beeldkwaliteitsplan en het kavelpaspoort.

Binnenkort in verkoop!
De Rossenberg gaat binnenkort in verkoop. De verwachting is dat de verkoop in het eerste kwartaal van 2018 gaat starten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.