Heijmans Vastgoed

De Rossenberg

Op de oude locatie van RKBS De Rossenberg komt De Rossenberg. Een prachtig nieuwbouwplan met acht twee-onder-één-kapwoningen en drie vrije kavels.

De prachtige groene buurt van de Rozengaarde is de perfecte plek om je thuis te kunnen voelen. Je hebt hier alles binnen handbereik. Dichtbij vind je het winkelcentrum De Biezenkamp. Dit winkelcentrum is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er twee supermarkten, een bakker, een slager, diverse restaurants, een kapper en een kinderopvang en basisschool te vinden.
 

Uitnodiging informatiemarkt op donderdag 23 november

Wil je meer weten over De Rossenberg? Kom dan naar de informatiemarkt op donderdag 23 november.

Je bent tussen 17.30 tot 19.30 uur van harte welkom in de Marcuskerk aan de Asschatterweg 23 in Leusden. De inloop is vrij. Je kunt dus zelf kiezen hoe laat je langskomt.

Tijdens de avond vertellen we je graag meer over de verkaveling en de inrichting van de openbare ruimte. Daarnaast geven we je een sneak preview van de woningen die er gaan komen. Medewerkers van Heijmans Vastgoed en de gemeente Leusden zijn aanwezig voor een toelichting. Er is uiteraard ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wil je ook langskomen?

Meld je dan aan